Мене обманув цивільний чоловік. Що робити?

Наталія

Слава Ісусу Христу! Мене звати Наталія, 42 роки. Хотіла Вашої поради, не знаю як далі жити. Чотири роки назад зустріла чоловіка, він був розлучений. Наші стосунки було не зареєстровано. Він проживав в іншому місті, до мене приїзжав на вихідних. Спочатку було все  добре, я вважала, що нарешті я зустріла своє щастя і дуже покохала. Але минав час і наші стосунки стали погіршуваться. Потім через рік у нього стався інсульт. Від нього відказалися діти. Як це мені було не важко, але я його не покинула, лікувала, забрала додому. Вчила його спочатку ходити. Але це було не довго, поки він не став на ноги і знову поїхав. Відносини все погіршувалися, я відчували обман. Він не казав нічого правди. На цей Новий Рік він приїхав і вкрав у мене 2200 дол і звинуватив мого сина. Я місяць в шоці. Я ходила в церкву, говорила з священником. Мені на душі так боляче. Як людина змогла так обідити, наскільки людина повинна ненавидити? Він поїхав, заблокував мене кругом. Отче, підскажіть як далі жити? Як знову вірити людям? Він посилив в мене недовіру? Чи принесуть йому ці гроші задоволення і користь?

Архімандрит Тихон

Слава навіки Богу! Дорога Наталіє, жити треба, і далі і до цього неприємного досвіду, який Ви придбали – просто по християнський. Судячи з Вашого листа, Ви людина віруюча, просто не навчилися жити по Євангелію, або простіше кажучи по християнськи.

 Я Вам розпишу, як у Вашій життєвій ситуації, мала б себе повести справжня християнка, і що треба робити тепер, щоб на душі стало легше.

По перше Ваш звязок з тим чоловіком, був гріховний, Ви не узаконили відносини, ні перед суспільством, ні перед Богом, тобто погрішили, проти людей і Бога. Як показує життєвий досвід, кожен гріх приносить нещастя, розчарування, і горе. Ваш випадок яскраве тому підтвердження.

Не зважаючи на те, що Ви так довго грішили, і вже терпите наслідки гріхопадіння, Господь дуже хоче Вам допомогти і позбавити від усіх душевних страждань, які Вас мучать. На жаль, цю Божественну допомогу Ви не приймаєте, Ви її відганяєте від себе тим, що ображаєтеся і  по справжньому, від всього серця не прощаєте. Вам просто треба пробачити того чоловіка, і щиро за нього молитися, а справжнє прощення буває тільки тоді, коли Ви будете молитися бажаючи йому щастя, добробуту і всього чого він собі бажає. Тільки простивши ближньому, отримаєте прощення за Ваш гріх, і стане легко на душі. Бог в поміч.

(Переглядів 51)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.