Мені 26 років, я бережуть невинність до шлюбу. Як бути?

Марія

Доброго дня, підскажіть будь ласка, що робити в даній ситуації. Мені 26 років, я бережуть невинність до шлюбу. Але зустрічаю людей(дівчат та хлопців), що живуть блудом.Вони намагаються дізнатись чи так само я живу.Ці запитання викликають в мене сором і здивування. Як коректно відповісти таким людям на такі запитання, щоб не образити їх? Знайомі хлопці говорять про своє блудне життя, але коли мене запитують, то я говорю що бережу душу і тіло для законного чоловіка. І що спільне проживання для мене це є гріхом та приниженням дівчини. Потім хлопець дивується, лякається і зникає. Я від таких хлопців ізолююсь. Свідомо я розумію, що готова стати вірною і люблячою дружиною. Але нажаль, я не знаю де зустріти вихованого,віруючого та трудолюбивого хлопця, який би хотів створити сім’ю. Що робити, я не знаю…

Протоієрей Віктор Палош

Доброго дня! Ви все робите правильно! Так і робіть надалі. А за виконання Божих Заповідей та терпіння Бог неодмінно виконає для Вас корисне, будьте певні! Моліться та довіряйте Богу. Як каже Книга Книг, тобто Біблія, люди, що довіряють Богу і живуть в Його Законі, єдині щасливі. 

(Переглядів 43)
Поділитись:

1 коментар

  1. Порадьте, які молитви молитися вдома біля Ікони від різних недуг на сцілення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 3 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.