Заміж за мусульманина

Слава Богу!

Маю до Вас питання, моя душа зараз перебуває у дуже тривожному стані, я розумію що кожен день роблю дуже багато гріхів і частину з них роблю навіть сама цього не розуміючи. Але моє головне питання таке: я маю хлопця, який є мусульманином, ми з ним не одруженні, але піддались спокусі, і мали інтим до шлюбу. Він хоче щоб їхній мула нас розписав, розповідає мені багато про його релігію і що найбільше мене лякає, я починаю йому у цьому вірити, шукаю багато інформації в інтернеті і не находжу для себе відповідей, боюсь зробити страшний гріх. Скажіть  будь ласка, що мені робити, як мені правильно чинити?

Я люблю цього хлопця, він хороша людина, але я дуже боюсь виходити за нього заміж через різні релігії.

Протоієрей Віктор Палош

Слава навіки! 

Можу Вам надати наступні поради. 1. Одружитись, оскільки перебування у інтимних стосунках без цього стає блудним співжиттям, смертним гріхом. Оскільки він не є християнином, то вінчання не можливе. Одруження – це розпис у державних органах.  Тоді це вже буде шлюб, а не блуд. 2. Шлюб такий можливий  при умові поваги до Вас. Ви маєте повне право ВИМАГАТИ залишатись православною і отримати гарантію, що і діти будуть такими, будуть хрещені. 3. Якщо пункт 2 не можливий, тоді по слову Христа у Євангелії, краще увійти в Царство Небесне без руки і ока, ніж з ними не ввійти. Око і рука – це символ близької любимої людини, втрата якої прирівн.ється нам як втрата ока або руки. Тобто, тікайте від нього, якщо він не залишить за вами права описані вище. Ви ж не можете допустити, щоб найцінніша безсмертна душа вас і дітей попали у вічну муку. Віра – найцінніше на світі, там не можливі поступки, як бачимо в житті святих людей. Без цього Ви будете не щасливою навіть  у цьому житті. 4. В інтернеті Ви всіх відповідей однозначно не знайдете, треба вміти шукати. Тому сумніви щодо віри, краще запитувати у священника, якщо не вдалось там отримати відповіді. 

Нехай Бог допоможе Вам не піддатись спокусі, а бути мужньою!

(Переглядів 232)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 15 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.