Мені часто сниться Пресвята Богородиця, особливо її явлення

Тетяна

Слава Ісусу Христу. Мені часто сниться Пресвята Богородиця, особливо її явлення, Ангели,також сам Господь Бог, інколи в інших подобах, але я знаю, що це Він і Він зі мною розмовляє,інколи просто до мене говорить і я не бачу його облік,один раз мені приснилась уся Свята Родина,а з обох боків Ангели і збоку Архангел Михаїл і також, як явлення на небесах під час Служби Божої, але чомусь лише я одна їх бачила. Але мене бентежить інший сон,нещодавно мені приснився Архангел Михаїл з мечем в руці і щитом, який бився з іншим Ангелом прямо перед мною і тоді я бачу інших Ангелів, які б’ються одне з одним увісні я тоді подумала, що мабуть скоро буде кінець світу, оскільки Ангели вже воюють і я прокинулась, а через пару днів приснився Господь Бог, який мені, щось говорив, але я не пам’ятаю, що саме. Такі сни мені почали снитись ще в дитинстві, але рідше, а зараз частіше. Завжди за собою несуть позитивні відчуття та відчуття захищеності, але останній сон мене збентежив, можливо Ви підкажете що це може означати. Дякую.

Архімандрит Тихон

Слава навіки Богу!
Дорога Тетяно, справа в тому, що будь-яке тлумачення снів, наспрвді, великий самообман, тому ніякого значення Ваші сни не мають і не можуть мати. Постарайтеся не загострювати свою увагу на сновидіннях, навчітся їх ігнорувати. Це єдиний спосіб позбутися тривоги, яка не зникне, доки ви вірите своїм снам.

Божої Вам помочі.

(Переглядів 68)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − two =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.