Трагедія відносин в сім’ї або я думаю про іншого

Наталія

Прошу у Вас допомоги у такий Великий піст. Я молода мама, у мене є чоловік, ми у шлюбі вже 4 роки, та мені чуть не через день сниться хлопець з яким я зустрічалася ще до зустрічі теперішнього чоловіка, я завжди після такого сну просинаюся щаслива, я відверто кажучи дуже сумую за тими часами коли ми з тим хлопцем були щасливі разом. На початку року дізналася про те, що він жениться літом цього року, і я собі місця не знаходжу, всі думки в голові тільки про нього, він був для мене особливим, першим, найкращим…тепер він не мій, і в мене від цієї думки все обривається.

У мене маленька донечка, я жодного разу не пожаліла що вона в мене є, я щаслива мама, та не щаслива дружина… мій чоловік самодостатній, добре заробляє, ще тоді 4 роки назад я й дочекатися не могла того весілля, ми довго зустрічалися, подорожували, все було добре, а зараз ми чужі, нас тримає тільки донечка, ми в хаті як кіт з собакою, я вічно знайду причину чому посваритися, завжди придераюсь до нього у дрібничках, а все тільки тому, що в мене в голові завжди о той перший, той якого забути не можу вже роки… не знаю що робити далі.?

Можливо це матиме значення та хочу, ще сказати, що при зустрічі, коли ми бачимось буває з ним на витягнутій руці, ми навіть не вітаємось, а так хочеться не те, щоб привітатись, а притулитись і тихенько сопіти йому в шию. Він довго ні з ким не зустрічався, він поїхав за кордон тоді коли я виходила заміж. А коли повернувся, став зовсім інший, він був занадто розпустний, у нього що разу попід руку була інша дівчина, він був на всіх гулянках у місті.а от тепер він жениться, а в мене серце обривається прошу Вашої допомоги, не маю з ким поділитися цими переживаннями.

Протоієрей Олександр Монич

Христос між нами, Наталія!

Ви найщасливіша людина у світі! У Вас є Богом визначений Вам чоловік і дитина. Цього предостатньо для повноцінного щастя на Землі! Дякуйте за це Небу!

Ніколи не апалюйте до минулого! Минуле – це те, що часто може обернутися для людини трагедією. Особливо, якщо мова йде про перші Ваші почуття!

У Вас є теперішнє! Крапка! Живіть ним! Не розпалюйте сама себе на рівному місці. Займіть свій розум в дні Великого посту відвідуванням храму, домашньою молитвою, увагою до дитини! Обовязково до Пасхи візьміть учась в таїнствах Сповіді та Причастя. Можна й два рази! Ввірьте своє життя Богу!

Впустіть Його в своє життя, а не блудні думки і те, що є вже примарою для Вас!

Від Ваших думок про …. страдаєте тільки Ви! Зрозумійте це! Ви -сушитеся!

Ви- з цим лягаєте і встаєте! Ви- про це постіно думаєте і Ви від цього страждаєте! Подумайте про це! Скористайтеся часом посту, попрацюйте над собою. Подивіться на себе ” з боку” Євангелія. Чи є Ваші думки євангельського духу! Не розпалюйте себе на рівному місці, – це може завершитися для Вашої душі поразкою! А, Вам треба вийти з цієї війни ПЕРЕМОЖЦЕМ над собою!

Будьте Христові!

(Переглядів 76)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.