Увага шахраї!

Будьте уважні, бережіть своїх дітей та близьких Вам!

З метою матеріального та фінансового збагачення довірливих Закарпатців обманюють шахраї та шарлатани, які називають себе гуру, лама, вчитель, духовний лідер та ін. «Остерігайтеся лжепророків, які приходять до вас в одежі овечій, а всередині — вовки хижі» (Мф.7.15). Вони постійно змінюють свої назви,  обличчя, пристосовуючись до нових життєвих реалій, а тому постійно прибирають нові назви, імена та маскують яд свого “вчення” під ласощі. “Куштування” яких для певних людей може коштувати дуже дорого – коли йдеться про їхнє життя та здоров’я, – а для інших становити потенційну небезпеку, особливо молоді та для всіх особливу загрозупогубитити свою душу, “Яка бо користь людині, якщо вона здобуде весь світ, а душу свою занапастить? Або що дасть людина взамін за душу свою?” (Мф.16.26).

Останнім часом дуже багато течій які пагубно впливають на наших краян прикриваються Ведичною літературою (деколи навіть не маючи ніякого відношення до неї). Дивлячись на гастролі іноземних “вчителів”, їх піддержку та замовчування наших органів влади на розклеєні афіші різних пройдисвітів: гуру, карми, брахми, різних медитацій, йог, тренінгів тощо у всіх містах: маршрутки, зупинки, огорожі, стовби… поширення їх на регіональних сайтах, цілковите мовчання управління національностей та релігій Закарпатської ОДА та інших владних структур, також необізнаність наших краян про загрозу таких “вчителів” які активно діють у нас та сіють свої плевели у душах наших краян.

Для уникнення загрози перед вченнями яке “проповідують” ці шарлатани  місіонерський відділ в подальших публікаціях  максимально донесе про загрозу таких “вчителів” та, що треба знати християнину, щоб не потрапити в тенета секти,  деструктивного культу, тренінгу тощо.

 

P.S. Недавно з сердечним болем дивився як мати відправляла свою дитину на такий “тренінг”, або жіночка в маршрутці трагічним голосом говорила своїй подрузі про те, що забула записати лекцію йоги… Цей посіяний бурян, також колись дасть свій “плід”! УНИКАЙТЕ ЇХ!!!

(Переглядів 119)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × four =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.