В мене із свекрухою погані відносини і через це постійні сварки з чоловіком

Олена
Слава Богу! Будь ласка, дайте відповідь на моє питання. В мене із свекрухою погані відносини, постійні сварки з чоловіком через це ( коли хочу про це з ним поговорити), а це останній раз поїхали в гості до неї, і лягаючи спати під подушкою знайшли недопалені свічки і пісок загорнутий в платок , коли попитали що це, сказала, щоб добре спати…. Перед цим пропадала одежа дитяча… Я вже незнаю що й думати? І що робити? Як зберегти нашу сім’ю?

Протоієрей Василій Юрина
Христос Воскрес! Прикро, але більшість з розлучень саме через втручання у відносини молодої сім’ї родичів. Якщо ваш чоловік Вас любить не звертайте на це ніякої уваги. Не намагайтеся їх пересварити, будьте люблячою дружиною і мамою і Господь Сам вступиться за Вас. Всяке молитовне дійство, добре або погане, повертається тому, хто його породив, про це пише текст Псалтирі Святого Письма – молитва моя, в недро моє возвратится. Ви ж не забувайте вчасно сповідатись та причащатись – раз на два місяці, можна і щомісяця, щоранку вживайте святої води, та звершуйте хочаб якесь молитовне правило. При можливості сходіть до хорошого священника разом з чоловіком, трошки розкажіть про ситуацію та попросіть помолитись за вас. Божої помочі від душі бажаю і я Вам!

(Переглядів 110)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 7 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.