Циганка розгнівалася і сказала, що вона буде мати біду і через 1,5 тижня помре

Світлана
Слава Ісусу Христу! Порадьте, будь ласка, як нам діяти в такій ситуації. До дружини мого брата на ринку причепилася циганка, просила грошей. Жінка їй відмовила. Циганка розгнівалася і сказала, що вона буде мати біду і через 1,5 тижня помре. Через деякий час жінка потрапила до лікарні, діагноз лікарів під сумнівом. Виписали додому з невеличким покращенням, але жінка і далі себе почуває дуже погано. Рідним не дають спокою слова тої циганки, хвилюються. Як діяти? Думаю, варто дати карточку за здоров’я на Службу Божу? Чи потрібно читати якісь спеціальні молитви? До церкви на молитву до священика вона не зможе дійти, бо дуже слабка. Відпишіть, будь ласка. Щиро дякую. З повагою, Світлана.

Протоієрей Василій Юрина
Доброго вечора Вам! Три дні тому надсилав Вам відповідь, але майже щось не так, бо не знайшов її у відправлених, тому пишу ще раз.
Не беріть до уваги чужі прокльони, особливо якщо вони безпідставні. Святе Письмо навчає нас розуміти дію духовну. Там говориться конкретно, що молитва благословіння або прокляття повернеться до того, хто її породив, крім випадків коли на це є вагома причина. Своєчасно моліться, пийте святу воду, сповідуйтесь і причащайтесь і речі перечислені Вами не будуть турбувати Вас.

(Переглядів 55)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + fourteen =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.