Живем з чоловіком вже багато років, а дітей немає

Леся
Слава Ісусу Христу. Живем з чоловіком вже 8 років. У мене проблеми зі здоров’ям, серйозні. Бог не дає діток. Дуже важко на душі, відчай, смуток. Питання чому, за що…Багато сумнівів. Розглядали еко, але в сумнівах. Думаєм над усиновленням. Просто хочу якоїсь підтримки, поради, допомоги. Немає ніякої радості в житті, одні обстеження в лікарнях, лікування, а все тільки стає гірше. Як справитися зі страхом, як знайти сили далі жити і боротися?

Протоієрей Віктор Палош
Слава навіки! Повірте, значить так для Вас краще! В мене є приклад, коли подібна сім’я зробила штучне запліднення, а в них народилась дитина з паталогіми, яку потрібно декілька разів оперувати. Слід довіритись Богу, що є Любов! А щодо ЕКО – воно гріховне. Це вбивство запліднених яйцекліток, для вибирання найсильнішої тощо. Запдінена яцеклітка (кожна!) – це вже дитина з душою. Отже – це вбивиство діток. Якщо розглядати штучне заплідненя без вбивства, то це можливо. Але найкраще Вам раджу частіше приймати Христа в причасті з чоловіком і молитись до Святителя Спиридона Триміфунтського. Ще краще, якщо звісно є можливість, відвідати його нетлінні мощі на о. Корфу в Греції. Багато випадків є коли біля мощей молитва вислухана Богом! Не впадайте в відчай. Є також випадки, коли Бог дає дітей так пізно. Теж чимало випадків. Живіть життя, дякуючи за все Премудрому Богу, любіть чоловіка!

(Переглядів 48)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − two =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.