Я душею відчуваю, що люблю Бога, що Він всім керує, управляє. Але дуже багато фактів важко прийняти

Андрій

Слава Ісусу Христу! Питання до Вас у мене дуже складне. Я душею відчуваю, що люблю Бога, що Він всім керує, управляє. Але дуже багато фактів важко прийняти: 1) не розумію для чого Богу люди, Він ж досконалий й самодостатній
2) Бог – найбільший розум світу, хіба Він наперед не знає як поведе себе людина, наприклад, дитина народиться в сімї убивць і теж буде вбивате, бо таке суспільство 3) Що таке свобідна воля? Невже ми можемо справді мати волю? Адже ми чиєсь творіння, знову ж таки ми дуже залежимо від нашого оточення і того, щоб нам доведеться пережити. 4) Як в раю міг статись переворот? не було ж нічого, пустота, нічого немає. Бог створив все, значить і зло Він створив? 5) як можна бути праведним на землі якщо навіть в раю головний ангел зрадив Богу, загордився. Але звідки в нього це відчуття виникло? Ці всі сумніви мене штовхають вниз, я не можу знайти свого призначення в житті. мені 18, я не знаю куди йти… кругом один гріх. P.S.
Дуже сподіваюсь, що Ви знайдете час на відповідь, адже схожі питання бентежать тисячі молодих людей, які стають невіруючими. Наперед дякую. Хай Бог благословить.

Протоієрей Василій Юрина
Доброго дня Вам! Дійсно суттєві питання. В свої юні роки я теж мав купу подібних питань. Мені пощастило, бо в мене було кому авторитетно відповісти на мої запити. Я б дуже радив зустрітись особисто, так як відповіді на Ваші питання ємкі, та й по собі знаю що особиста розмова приносить набагато більше користі. Або напишіть звідки Ви і я можу порадити доброго співрозмовника ближче до Вас.

(Переглядів 29)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 − 3 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.