Відносини не складаються ні з мамою, ні з коханим чоловіком, ні з рідними. Опустились руки як бути?

Юля

Доброї ночі. Підкажіть будь-ласка що роби,  якщо опустились руки і не знаєш як бути?  Я знаю що молитва помагає,  але я цілими днями плачу. Відносини не складаються ні з мамою ні з коханим чоловіком, ні з рідними . Підтримки немає,  переживаю щоб не пасти духом. Є донечка 4 роки. Стараюсь для неї. А як бути не знаю.. Пустота всередині.

Протоієрей Олександр Монич

Христос між нами, Юля!

Кожна “пустота” має свою історію. У Вас, вона теж своя. У Вас є все для радості в житті, а Ви плачете?! У Вас є чоловік, мама, рідня, чого Вам ще не вистачає? В лікарнях лежать тисячі людей з онкологією, тисячі дітей ростуть без батьків, сотні тисяч молодих людей не можуть знайти себе в житті через відсутність сім’ї…

Розберіться в собі. Для цього почніть з себе. Чому все не так спробуйте зрозуміти через своє бачення свого ж світу. Може причина не в інших? 

Що Ви розумієте під словосполученням “немає підтримки”, для мене не ясно? В чому це проявляється, що воно для Вас повинно бути? Більше питань ніж відповідей. 

Зараз час Петрового посту! Відвідайте обов’язково богослужіння. Підійдіть до Таїнства Сповіді. Поспілкуйтеся з духівником. Поясніть свою скорботу і турботу. Спробуйте щось почати робити. Автоматично все не вирішиться! Ви самі повинні докласти для цього зусилля.

Все обов’язково буде добре. Може в Вашому житті настав період “побуту та протоколу”, тобто життя перетворилося на шаблон? Тоді знову ж таки Ви з чоловіком повинні внести в нього корективи!  Будьте Христові! Ніколи не падайте духом!

(Переглядів 157)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 3 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.