ТРАГЕДІЯ. Що за мати в мене, я навіть не хочу її називати, скоріше б вона вмерла

Світлана

Чому Бог тримає на світі стару, без пам’яті людину, яка іде під себе, не пам’ятається, вкорочує всім життя і сили, матеріальні затрати і не помирає ,а помирають зовсім юні, молоді люди 60 і вже нема. Це наказаніє рідним чи за гріхи її Бог не приймає?

Я маю матір, якій 88, живу далеко від неї, рідна сестра її доглядає, я плачу 200$ в місяць, підгузники, вона все життя ніде не працювала, навіть хати не мала, прожила біля мене більше 30 років.  Була лінива страшно, все вмирала і слаба була, виїла мене до нутра, через неї розвелась з чоловіком в 33 роки він спився і помер. Залишилась з двома дітьми і вона третя. Діти виросли, вона їсть мене до сьогодні. Я її ненавиджу, плачу постійно, висилаю памперси, таблетки від спання. Майже не дзвоню, бо плачу потім довго, тітка виїдає, що їй прикро і грошей мало. Я дуже втомилась, але встаю і лягаю з якимось почуттям вини. Дуже вірю в Бога ,але це мій хрест, сама не молода і  нездорова, скільки можна, подумки прошу смерті. Як мені бути,це як сповідь моя. Я роблю як проклята, щоб і її утримувати, а їй ще не було 50, вона мені казала Тобі треба багато то і роби, а мені стане, а що я миску супу з’їм і чашку чаю вип’ю, мені станить. Я мати теж, я своїм дітям дала все, що за мати в мене, я навіть не хочу її називати, скоріше б вона вмерла, освободила мене, чому її Бог не забирає. Тітки 83, вона у своїй хаті спокійно не може дожити віку і викинути не можемо. Допоможіть мені, як мені душевно існувати, як жити. 1 число я маю знову платити, я так плачу уже більше 10 років, як мінімум 3-х кімнатна кв, в Києві пішла на неї. Деякі люди за все життя не можуть купити для себе, а я на неї видала. Я сама підняла двох дітей, життя моє все в трудах і сльозах, за що мені така мама.

Архимандрит Тихон

Добрый день Светлана. Вам не понравиться мой ответ, прошу прощения заранее. Ваш крик души – это банальный ропот, которому все мы грешные люди придаёмся время от времени. Если рассуждать честно, то то, что дала Вам ваша мама, Вы не сможете оплатить за всю свою жизнь, даже если будете платить по 200 долларов в день. Мама и папа дали Вам самое ценное, то что невозможно купить ни на какие деньги, то что даже Бог не даёт(отдав эту возможность людям) – возможность быть, жить, родиться для вечного бытия. И как бы Вы сегодня не возмущались маминым поведением и всем другим что Вас не устраивает, на чаше весов справедливости, Вы всегда проиграете. Все описанные Вами несправедливости, капля в море, того дара который Вы получили, попробуйте просто понять и принять эту простую правду и Вам станет легче. научитесь быть благодарной до конца, а не на 200 долларов в месяц. Если продолжите так ропотливо воспринимать реалии в которых придется жить и дальше, будет всё хуже и тяжелее на душе. Всё в Ваших руках, молю Бога, чтобы помог Вам принять правильное решение и изменить свое недоброжелательное восприятие реальности. Бог в помощь.

(Переглядів 55)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 7 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.