Я гарна жінка , старалася і не думала про зради на стільки була сліпа

Світлана

Слава Ісусу Христу.
Я в шлюбі живу 27 років .В мене двоє дорослих дітей шлюб взяла після народження першої дитини в 1991р , це і була моя перша сповідь. Я думала ми щасливі останні десять років було багато претензій , які я не розуміла і не приймала. Я гарна жінка , старалася і не думала про зради, на стільки була сліпа .Рік тому дізналася і виявилося , що за слабка .
Я була дуже ображена . Попросила чоловіка піти до сповіді і тільки тоді до мене . Але подругу простіше знайти і я не очікувала , бо чоловік сказав , що обіцяв Богу що більше не буде .
Пішов аж через рік до сповіді , зразу по моїй молитві до Івана Хрестителя після реколекццій , і в той же вечір до коханки. Я так плакала , як можна було так поступити з Ісусом? Кажу іди до неї , я так жити не можу. Він шівирнув мене за шию , я впала .В травпункті поставили забій позвоночника. Я ніколи не боялася чоловіка .Він агресивний тільки пяний але я маю молитву і воду святу , чомусь не боялася. Це бувало 2- 3 рази в рік , бо сам боявся після кожнрго разу. , . А тепер мені не спокійно, бо ж був тверезий ..Я й не знаю як воно тепер жити.Оглядаюсь на тих 10 років і так стидно. Я зараз зрозуміла . що він не любить.
Зі мною йому не получається мати сексуальних стосунків після того як я дізналася , і я як звязана , ще й руку підняв .Ночувати приходить до дому , дозвіля з нею. Лікував простатит , пив транквілізатори від безсоння . Іноді відношуся мягко , як до не здорового , іноді так шкребе на душі, болить за нього, за себе . Іноді думаю, що таким чином дозволяю . Так не може далі бути. Він до неї летить. Зі мною одружився , бо так сказала йому гадалка . Як таке сприймати? Не розумство якесь .Я перечитувала питання відповід\ді в рубриках питаємо священика і вагалася чи писати ?бо очікувала – моліться , ви обіцяли ….Я маю надію , що Отець більш багатослівний , має більше шляхів , і якщо 7 мальярдів людей на планеті і всі різні то і підхід він має для кожного. Може і вам дасть знати , який для мене. Цікавить мене ще одне питання . Mи народжені навчитися любити , то чому оглядаючись назад я любила більше , а тепер , то жертва ??? Щиро дякую , і хай Господь шле вам милості

Архімандрит Тихон
Слава навіки Богу.
Шановна Світлано, Ваша проблема не нова, і схожа на тисячі подібних випадків, які нажаль є трагедією сьогодення.
Головна проблема в тому, що Ви боїтеся приймати рішення, і відповідно нести відповідальність за наслідки, які будуть, після тих чи інших прийнятих рішень. Тому, Вам здається що Ви шукаєте якесь правильне рішення своїх житейських труднощів, а насправді Ви тікаєте від наслідків, бо інтуїтивно розумієте, що наслідки Вас не влаштовують.
Ситуація дуже проста, і рішення тільки два, або розлучитися, або закрити очі на все( бо по Ваших словах видно, що чоловік виправляти ситуацію не хоче), і продовжувати жити з цим далі, і кожне з цих рішень має свої наслідки. Якщо розлучатися, то треба терпіти самотність. труднощі побутові, бо прийдеться самій утримувати сім’ю матеріально, і терпіти статусне положення в суспільстві, статус розлученої жінки. Другий варіант рішення проблеми також має багато наслідків, Ви їх зараз переживаєте, думаю не має сенсу їх описувати.
Вирішувати тільки Вам, і як поступити краще знати можете тільки Ви самі, бо ніхто Вас краще не знає, чим Ви сама, тому вирішуйте що Вам легше терпіти і так поступайте.

Бог в поміч.

(Переглядів 45)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + eleven =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.