Зустрічаюсь з хлопцем, ставиться до мене ідеальної іноді почала помічати, що він фліртує з іншими дівчатами

Ольга

Слава Ісусу Христу. Я б хотіла поради, зустрічаюсь з хлопцем, ставиться до мене ідеально, плануємо весілля. Тільки іноді почала помічати, що він фліртує з іншими дівчатами, як тільки я йому про це кажу, він або відбріхується або каже шо ці всі переписки тільки через те, що ми сваримось. Не знаю чи варто пробачати, Бо Бог велів прощати, чи варто закінчувати такі стосунки???

Архімандрит Тихон

Слава навіки Богу! Дорога Ольго пам’ятайте, що вибір робити тільки Вам, і відповідальність за прийняті рішення впаде цілком на Вас. Проблема всіх дошлюбних відносин, це романтична ідеалізація і відсутність тверезої оцінки. Тому пам’ятайте важливу річ, що після одруження, всі непорозуміння і скандали, проблеми і трудності в відносинах, не зникнуть, а збільшаться, можливо в рази.

При виборі людини, з якою Ви пов’яжете своє життя, найважливішу роль відіграє, рішимість терпіти всі ті недоліки які Ви бачите під час дошлюбних відносин, памятайте що терплячи, прийдеться прожити все подружнє життя. Керуйтесь  при виборі, не емоціями, а здоровим глуздом.

Бог в поміч.

 

(Переглядів 23)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 2 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.