Моєму чоловікові було дуже погано таке враження що його відключає

Марія

Слава Ісусу Христу. Звертаюся до Вас з такою проблемою. Моєму чоловікові було дуже погано( таке враження що його відключає )так було 3 дні. Думали що вроки, звернувся до бабки, бабка сказала,що страшні пороби. І так триває вже пів року майже що два тижні. Був і в чоловіка, який викачує яйце і виливає віск він сказав те саме і на ту саму людину. Пороби робить свічкою. Навіть моя мама часто бачила що ця людина палить свічки в дома. Мій чоловік і до церкви ходив ставив свічки за здоров’я і ворогів і своє і нічого не помагає. Підкажіть що робити може дати за здоров’я на цілий місяць. Кажуть що є лєнта ЖИВА ПОМОЧ (що то за лєнта) ДОПОМОЖІТЬ Помоліться за чоловіка Івана

Архімандрит Тихон

Слава навіки Богу!
Шановна Марія, обовязково помолимось в монастирі за Вашого чоловіка, а моя відповідь, певно, Вам не сподобається.
Справа в тому, що Ви не правильно зрозуміли суть проблеми Вашого чоловіка, і відповідно звенулися, для її вирішення до шарлатанів і служителів диявола. Як правило, наші проблеми, ми самі генеруємо, тому причину труднощів, насамперед, треба шукати в собі і не перекладувати відповідальність на інших.
Другий важливий крок, це звернення до Бога, а не до якихось окультних практик. Звернення до Бога, має бути повноцінним, не думайте що Божу поміч ми можемо купити поставивши свічку в церкві, або написавши записку на місяць. чи повязавши на себе якусь лєнту. До Бога треба звертатися своїм життям: кожен день молитися вранці і ввечері молитви які установлені церковними правилами, додержуватися посту, кожну неділю молитися на Літургії, причащатися Святих Христових Тайн кожен місяць. Звісно, що повертати своє життя до Бога потребує багато зусилль, тому люди шукають якісь легші  способи вирішення проблем, і так як і Ви попадають до рук цих самих служителів диявола. Які Вам і накатали яйцями якусь ахінєю.
Тому дорога Марія вибір тільки за Вами, і якщо Ви повноцінно, своїм життям, звернетеся до Бога, самі побачите який буде результат.
Бог в поміч.

(Переглядів 165)
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − five =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.